AIDA Cruises

Het AIDA concept is gelanceerd in 1996 met als doel cruises aantrekkelijker te maken voor de jongere en meer actieve passagier, in de tot dan toe vrij traditionele cruisemarkt. De cruises van AIDA passen in de moderne lifestyle en bieden meerdere vakanties in één. De prijs-/kwaliteitsverhouding is zeer goed gezien de hoge service en uitstekende kwaliteit. Inbegrepen in de prijs zijn alle maaltijden en dranken in de buffetstijl-restaurants, prominent entertainment, sport- en spafaciliteiten, kinderbegeleiding en fooien.

Bepaal zelf hoe je nieuwe bestemmingen ontdekt; op eigen gelegenheid, per jeep, minibus, onder water of met fietsen beschikbaar zijn voor gasten. AIDA blinkt uit in enorme keuzemogelijkheden. Zo maken gasten elke dag weer hun eigen vakantie ervaring uniek. De AIDA Selection reizen onderscheiden zich door uitzonderlijke routes naar nieuwe regio’s of exclusieve havens. De schepen blijven langer in de havens liggen waardoor de gasten in alle rust de regio kunnen ontdekken. Daarnaast is het programma aan boord toegesneden op de plaats van bestemming, zowel qua cultuur als culinair door het aanbieden van regionale specialiteiten en kookcursussen.

Ideale vakantie voor...

  • De jonge en actieve reiziger
  • Vakantiegangers die een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding zoeken
  • Mensen die op zoek zijn naar een vernieuwend, toegangelijk cruise-concept

Cruiseschepen

Aantal schepen: 11

Scheepsnamen: AIDA Aura, AIDA Bella, AIDA Blu, AIDA Cara, AIDA Diva, AIDA Luna, AIDA Mar, AIDA Sol, AIDA Stella, AIDA Vita, AIDA Prima

Contact

AIDA Cruises
Am Strande 3d
18055 Rostock, Duitsland

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.aida.de