Azamara Club Cruises®

Dat groot niet altijd beter hoeft te zijn bewijzen de kleine luxe schepen van Azamara Club Cruises, die zijn gemaakt om in ’s werelds meest afgelegen havens te kunnen aanmeren. Bij Azamara gelooft men in ‘Destination Immersion’, ofwel langere en meerdaagse verblijven in havens en dus meer tijd om de cultuur en het nachtleven van een bestemming te ervaren. 

Dit is zeker ook van toepassing op het uitgebreide aanbod excursies. Onder de noemer AzAmazing Evenings Events® biedt men tijdens elke cruise een gratis avondexcursie aan; denk aan exclusieve muziek- en balletvoorstellingen of een (polo)sportevenement. Geen andere rederij biedt dit unieke concept aan. Azamara Club Cruises is een ultraluxe rederij waar bijna alles all-inclusive is. Gebotteld water, frisdranken, koffie, thee en ook huiswijnen tijdens lunch en diner zijn inclusief, alsmede luxere wijnen, internationale bieren en geselecteerde alcoholische drankjes zolang de bars open zijn. 

Ideale vakantie voor...

  • Ervaren cruisers, maar ook ervaren reizigers die zich interesseren voor wereldwijde cruises aan boord van kleine intieme schepen
  • Reizigers die zich al rondreizend willen verdiepen in lokale culturen, aangezien de rederij de bestemming centraal stelt.

 

Over de rederij

 

Azamara Club Cruises is een onderdeel van Royal Caribbean Cruises Ltd.® Royal Caribbean Cruises Ltd. (NYSE/OSE: RCL) is een wereldwijd cruisebedrijf en eigenaar van Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Pullmantur en CDF Croisières de France. Het bedrijf is voor 50% joint venture van TUI Cruises. Deze 6 merken samen vertegenwoordigen 48 bestaande schepen, 5 in aanbouw zijnde schepen en 2 schepen in bestelling. Gezamenlijk bieden ze meer dan 480 bestemmingen aan in alle continenten.

 

Cruiseschepen

Aantal schepen: 2

Scheepsnamen: Azamara Journey® en Azamara Quest®

 

 

Contact

Vertegenwoordiging in Nederland:

AMCA Azamara Club Cruises® NL
Weissenbruchstraat 70
2596 GK DEN HAAG
T: 070 314 1555
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.azamaraclubcruises.nl