Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line is"The World's Most Popular Cruise Line®"  en een zeer toegankelijke rederij voor jong en oud, speciaal voor families die een plezierige vakantie willen. Een cruise met Carnival Cruise Line is een perfect alternatief voor een pakketreis naar een zonbestemming. Het is afwisselend, onvergetelijk en voor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Carnival Cruise Line heeft een vloot van maar liefst 25 schepen en vaart 3 tot 16-daagse afvaarten naar de Bahama's, de Caraïben, Europa, de Mexicaanse Riviera, Alaska, Hawaï, Canada, New England, Bermuda, Cuba en de Stille Oceaan eilanden. Daarmee is de absolute nummer 1 in de Caraïben met het ganse jaar door vertrekken uit 15 havens in Noord Amerika.  

De slogan is ‘fun for all, all for fun’. Vakantieplezier en onvergetelijke herinneringen voor íedereen is cruciaal voor Carnival Cruise Line. Ze creërt daarmee een ultiem vakantiegevoel. De rederij maakt van “first time” cruisers, “life time” cruisers.

 Vorig jaar werd de Carnival Vista door Cruise Critic als “Best New Ship 2016” uitgeroepen. Deze gerenommeerde cruise website telt 5 miljoen volgers.

Twee 133.500 ton schepen Vista-klasse zijn op dit moment gepland voor levering - Carnival Horizon in april 2018 en een nog-niet nader genoemd schip in 2019. Bovendien zijn ook nog twee nieuwe 180.000-ton schepen met LNG-aandrijving gepland in 2020 en 2022.

Ideale vakantie voor...

  • Families
  • Vakantiegangers die voor het eerst een cruise willen maken
  • Liefhebbers van fun en entertainment

Over de rederij

Ted Arison begon in 1972 Carnival Cruise Line met 1 schip, de Mardi Grass. Hij wilde een ander vakantieproduct en ontwikkelde het 'fun ship' concept. Dit werd een groot succes en trok passagiers aan van alle leeftijden en alle lagen van de bevolking. Het eerste nieuwe schip van de rederij, de Tropicale, debuteerde in 1982. Twee jaar later was Carnival Cruise Line de eerste die commercials op TV uitzond om meer mensen te overtuigen om te cruisen. De ontwikkeling bleef aan en in 1996 was de Carnival Destiny het eerste cruiseschip over de 100.000 gross tonnage.

Tegenwoordig valt Carnival Cruise Line onder de moedermaatschappij Carnival Corporation Plc. en wordt geleid door de zoon van Ted Arison, Micky als voorzitter van de raad van het bestuur. Sinds de oprichting in 1972 heeft Carnival Cruise Lines al meer dan 20 nieuwe cruiseschepen in de vaart gebracht. Zij zijn hiermee de grootste cruiserederij ter wereld.  

Cruiseschepen

Aantal schepen: 25

Scheepsnamen: Carnival Magic, Carnival Breeze, Carnival Vista, Carnival Sunshine, Carnival Magic, Carnival Valor, Carnival Fantasy, Carnival Inspiration, Carnival Conquest, Carnival Dream, Carnival Ecstasy, Carnival Freedom, Carival Sensation, Carnival Triumph, Carnival Pride, Carnival Glory, Carnival Victory, Carnival Splendor, Carnival Liberty, Carnival Elation, Carnival Fascination, Carnival Paradise, Carnival Legend, Carnival Miracle, Carnival Imagination.

Contact

Carnival Cruise Line 
Paul Nuyens
Business Development Manager Benelux, Germany, Italy, Israël, Russia and Japan
T: +32 473 13 13 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W: www.carnival.com  
W: www.funshipisland.com