Celebrity Cruises®

De rederij kent de slogan 'Modern Luxury Lives Here®': service op basis van gevoel én met een oog voor detail en doen en laten zoveel als men wenst. Daarom is men bij Celebrity Cruises altijd op zoek naar details om de perfecte vakantie nog beter te maken. Niet voor niets valt de rederij continu in de prijzen in de categorie grote 5-sterren schepen uitgereikt door Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards, waar reizigers zelf hun winnaar kiezen. 

Celebrity Cruises is de enige grote rederij die naar de Galapagos eilanden vaart met het expeditieschip Celebrity Xpedition®, Celebrity Xploration® en Celebrity Xperience®. Alle schepen van de rederij bieden ‘Celebrity Life®’ aan. Dit staat voor proeven, ontdekken en verjongen. De rederij is innovatief: men kan in sommige restaurants bestellen met een iPad® en er is een divers en continu wisselend aanbod van smakelijke, stimulerende en verjongende programma’s, zoals champagne high tea, kookworkshops en yogalesssen. Allemaal geïnspireerd op en ontworpen voor de gast aan boord.

Ideale vakantie voor...

  • De rederij kent een doelgroep die service en kwaliteit belangrijk vindt voor een passende prijs.

Over de rederij

Met een vloot van 10 schepen is Celebrity Cruises een van de snelst groeiende grote rederijen. Celebrity is een onderdeel van Royal Caribbean Cruises Ltd.® Royal Caribbean Cruises Ltd. (NYSE/OSE: RCL) is een wereldwijd cruisebedrijf en eigenaar van Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Pullmantur en CDF Croisières de France. Het bedrijf is voor 50% joint venture van TUI Cruises. Deze 6 merken samen vertegenwoordigen 48 bestaande schepen, 5 in aanbouw zijnde schepen en 2 schepen in bestelling. Gezamenlijk bieden ze meer dan 480 bestemmingen aan in alle continenten.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 12

Scheepsnamen: Celebrity Reflection℠, Celebrity Silhouette®, Celebrity Eclipse®, Celebrity Equinox®, Celebrity Solstice®, Celebrity Constellation®, Celebrity Summit®, Celebrity Infinity®, Celebrity Millennium®, Celebrity Xpedition®, Celebrity Xploration®, Celebrity Xperience® 

 

Contact

AMCA Celebrity Cruises® NL
Weissenbruchstraat 70
2596 GK DEN HAAG

T: 070 314 1555
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.celebritycruises.nl