Costa Cruises

Al bijna 70 jaar varen de schepen van Costa Cruises overal ter wereld en leveren de mooiste ervaringen in een verfijnde Italiaanse stijl. De vloot van 12 ultramoderne schepen biedt het meest uitgebreide aanbod aan bestemmingen van de Caraïben, de Emiraten en Oman, het Verre Oosten, de Indische Oceaan, de Middellandse Zee en Noord-Europa met in de zomer afvaarten vanuit Amsterdam. Van 3-daagse minicruises langs mediterrane steden tot een reis rond de wereld in 114 dagen. De spontane service, spectaculair entertainment met wervelende shows en faciliteiten voor jong & oud verklaren de hoge klanttevredenheid. De beroemde smaken van de Italiaanse keuken kunnen u niet ontgaan, meer dan 400 gerechten uit de 16 regio’s van Italië. Alle schepen bieden wellness en acht schepen hebben een Samsara Spa, een wellness paradijs inclusief sportfaciliteiten, luxe Samsara hutten en een Samsara Restaurant waarbij op ingenieuze wijze de Pacific fusionkeuken en het hart van Italië met elkaar worden vermengd. 

Ideale vakantie voor...

  • Stellen, gezinnen en senioren die op zoek zijn naar betaalbare luxe
  • Voor liefhebbers van wellness-vakanties (Samsara Spa)
  • Voor vakantiegangers die houden van Italiaanse stijl en gastronomie 

Over de rederij

De historie van Costa Cruises gaat terug naar 1860, toen Giacomo Costa een bedrijf startte in olijfolie. Het eerste Costa ship, in 1924, transporteerde de olie. Na zijn dood volgden zijn 3 zoons het bedrijf op. Zij brachten in 1948 hun eerste passagiersschip in de vaart, Anna 'C', die van Genua naar Zuid-Amerika voer. 
Alle schepen van de Costa vloot hebben een RINA Groene Ster certificatie waarmee wordt gewaarborgd dat de schepen volgens de hoogste milieu eisen en standaards opereren. Met een omzet van ongeveer 3.1 miljard euro en meer dan 3.1 miljoen gasten in 2011, is Costa Crociere S.p.A. de grootste Italiaanse reisorganisatie en omvat de merken Costa Cruises, AIDA Cruises en Iberocruceros. Costa Crociere S.p.A. is sinds 1981 lid van Carnival Corporation & plc (NYSE/LSE:CCL; NYSE: CUK), ‘s werelds grootste cruise organisatie.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 11

Scheepsnamen: Costa Diadema, Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Magica, Costa Mediterranea, Costa neoRiviera, Costa neoRomantica, Costa neoClassica. 

 

Contact

Costa Cruises
Koloniënstraat 18-24
1000 Brussel (België)

T: 0032 25061111
F: 0032 25061112
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.costacruises.nl