Crystal Cruises

Crystal Symphony en Crystal Serenity zijn twee van de meest luxueuze cruiseschepen op zee, met één van de hoogste ruimte-gast ratio’s in de industrie. De ruimte aan boord en het bijzonder hoge en persoonlijke serviceniveau zijn kenmerkend voor de rederij. Gasten kunnen genieten van uitzonderlijke eetgelegenheden, waaronder een specialiteitenrestaurant in samenwerking met meesterchef Nobu Matsuhisa. Een feng-shui geïnspireerde spa, verrijkend entertainment en innovatieve excursies maken de Crystal Experience compleet.

Naast de twee cruiseschepen biedt de rederij de merken Crystal River Cruises, Crystal Yacht Expedition Cruises, Crystal Luxury Air en Crystal AirCruises.

Het 62-persoons all-suite boutique jacht Crystal Esprit staat voor genieten in een ontspannen en intieme sfeer van alle luxe waar Crystal om bekend staat. Crystal River Cruises zet een nieuwe standaard van luxe in riviercruises. Crystal Mozart vaart sinds 2016 op de Donau. In 2017 en 2018 komen er nog vier rivierschepen bij, welke zullen varen op de Rijn, Main, Moezel en Donau.

Ieder Crystal merk staat in het teken van ruimte, service, kwaliteit, mogelijkheden en ongekende luxe.

Ideale vakantie voor...

  • Mensen die houden van kwaliteit en Michelinster-waardige restaurants
  • Reizigers die veel willen zien en weten van de wereld
  • Interessant voor liefhebbers van rust en ruimte

Over de rederij

Crystal Cruises is 1988 opgericht door Nippon Yusen Kaisja (NYK), 's werelds grootste cargoschip bedrijf met een vloot van meer dan 700 schepen. Het management is actief vanuit Century City in Los Angeles. Al 15 jaar achtereenvolgend weet Crystal Cruises continue de top 10 te bereiken van 's werelds beste grote cruiseline, beoordeeld door kritische recensenten. Het succes van de 'Crystal Difference' kan het best geillustreerd worden door de talrijke 'repeaters', die voor Crystal Cruises kiezen. Het motto van Crystal Cruises is haar gasten te voorzien van meest verfijnde reiservaring in luxe services. Een totaalconcept dus, dat verder gaat dan luxe cruises.

Cruiseschepen


Aantal schepen: 2

Scheepsnamen: Crystal Symphony, Crystal Serenity

Contact

Vertegenwoordiging in Nederland:
Martin Breukers
p/a Harderwijkerweg 70
3852 AB ERMELO

T: 0341-371137
F: 0341-371100
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.crystalcruises.com