Hapag-Lloyd Cruises

De Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises wordt ook wel de ontdekker van de Oceaan genoemd. Zij zoekt fascinerende vaargebieden op zoals Antarctica, Zanzibar, West-Afrika en Zuid-Amerika. De kwaliteit en service aan boord is uitmuntend, zo bevestigen ook de deskundigen. Niet voor niets wordt Hapag-Lloyd Cruises dan ook vaak als beste geclassificeerd, waarbij MS EUROPA 2 en MS EUROPA volgens de Berlitz Cruise Guide 2017 beoordeeld werden tot 2 beste schepen ter wereld.

Elk schip heeft zijn eigen unieke karakter. De expeditieschepen MS HANSEATIC (5-sterren) en MS BREMEN (4-sterren) gaan op ontdekkingsreis over de zeven wereldzeeën. De MS EUROPA is al jaren beoordeeld tot het beste cruiseschip in de wereld. En de nieuwe MS EUROPA 2 is een ultiem voorbeeld van prachtige scheepsarchitectuur, waarbij kwaliteit hét speerpunt is vanaf de eerste cruise.
Hapag-Lloyd Cruises heeft 2 nieuwe expeditieschepen besteld met oplevering in april en october 2019, de schepen zullen de namen dragen HANSEATIC Nature en HANSEATIC Inspirations.

Ideale vakantie voor...

  • De expeditiereizen zijn een unieke belevenis voor de avontuurlijke ontdekkingsreizigers.
  • Verwende passagiers die in een luxe en intieme sfeer ongerepte bestemmingen willen bezoeken.

Cruiseschepen


Aantal schepen: 4

Scheepsnamen: MS Europa, MS Europa 2, MS Hanseatic, MS Bremen

Contact

Hapag-Lloyd Cruises
Ballindamm 25
20095 Hamburg (Duitsland)

Mr. Moritz Krause, Corporate Communication
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.hl-cruises.com