Holland America Line

Al meer dan 140 jaar is Holland America Line toonaangevend als Premium rederij in de cruisewereld. De vloot van Holland America Line vaart onder Nederlandse vlag en telt momenteel 14 middelgrote schepen.

De elegante schepen beschikken over ruime, comfortabele hutten (al of niet met balkon) en karakteriseren zich ondermeer door een bekroonde service, vijfsterren maaltijden, een ruime keuze aan activiteiten, verrijkende programma’s en fascinerende routes over de hele wereld. Holland America Line biedt o.a. routes aan in Europa, Middellandse Zee, Alaska, Caribbean, Zuid Amerika, Antarctica, Azië, Australië en Nieuw Zeeland. 

Holland America Line heeft tevens een uitgebreid vaarprogramma vanuit Rotterdam en Amsterdam naar onder andere Groot-Brittannië, de Baltische Zee en de Noorse fjorden.

Ideale vakantie voor...

  • Vakantiegangers die waarde hechten aan stijl, elegantie en kwaliteit
  • Reizigers die de wereld willen ontdekken met een keuze tussen cruises van 2 tot 112 dagen naar wereldwijde bestemmingen.

Over de rederij

Holland America Line werd in 1873 opgericht als de Netherlands-America Steamship Company (NASM), een vracht- en passagiersrederij. Omdat het hoofdkantoor in Rotterdam gevestigd was en het bedrijf op Amerika voer, werd het al snel bekend onder de naam Holland America Line. Het eerste oceaanschip was de Rotterdam die zijn eerste reis van Nederland naar New York maakte op 15 oktober 1872. In 1989 werd Holland America Inc. een filiaal in volledige eigendom van Carnival Corp., 's werelds grootste cruiserederij organisatie.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 14

Scheepsnamen: ms Amsterdam, ms Eurodam, ms Koningsdam, 
ms Maasdam, ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Oosterdam, 
ms Prinsendam, ms Rotterdam, ms Veendam, ms Volendam, 
ms Westerdam, ms Zaandam, ms Zuiderdam

 

 

Contact

Holland America Line 
Otto Reuchlinweg 1110 
3072 MD  ROTTERDAM 
T: 0800-7245425

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.hollandamerica.com