Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line heeft cruises uitgevonden en is zich blijven ontwikkelen. In het bijzonder met de introductie van het Freestyle Cruising® concept. Aan gasten wordt zoveel keuzes geboden dat iedereen een cruise op zijn eigen manier beleeft. Een belangrijk aspect is ‘Freestyle Dining’ waar gasten kunnen kiezen uit een enorme diversiteit aan restaurants en keukens, geen vaste dinerzittingen en geen verplichtingen wat betreft kleding of tafelschikking. 

Een ander belangrijk speerpunt is het revolutionaire entertainmentconcept evenals de studios speciaal voor alleenreizenden aan boord van de Norwegian Epic. Voor de moderne reiziger die op zoek is naar een vernieuwende reis, waarbij niets moet en alles mag, is Norwegian Cruise Line bij uitstek geschikt.

Ideale vakantie voor...

  • Families, singles, 50+ plussers die een gevarieerde vakantie zoeken, maar niet gebonden willen zijn aan allerlei verplichtingen.
  • Vakantiegangers die houden van een avondje uit, vernieuwing en afwisseling.

Over de rederij

Norwegian Cruise Line is een internationaal opererende cruisemaatschappij met haar hoofdkantoor in Miami, Florida. Het kantoor van NCL (Bahamas) Ltd. in Wiesbaden is verantwoordelijk voor continent Europa. Norwegian Cruise Line is de grondlegger van de cruise industry met een historie die 45 jaar teruggaat, toen zij als eerste de grenzen van het traditionele cruisen doorbraken.
De introductie van Freestyle Cruising, die de gasten vrijheid en flexibiliteit gunt, kan gezien worden als een revolutie in de cruise industry. Recentelijk lanceerde de maatschappij een nieuwe campagne 'Cruise like a Norwegian', die refereert naar de vele gepassioneerde cruisepassagiers, die hun ervaringen willen delen.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 14

Scheepsnamen:
 Norwegian Breakaway, Norwegian Dawn, Norwegian GetAway, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Pearl, Norwegian Sky, Norwegian Sprit, Norwegian Star,  Norwegian Sun, Pride of America.

Contact

NCL Freestyle Cruising, Continental Europe Branch
Kreuzberger Ring 68
D-65205 Wiesbaden (Duitsland)

T: +49-611-3607124
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
W: www.ncl.eu