Oceania Cruises

Bekroonde reisroutes, een uitmuntende keuken en perfecte prijs-/kwaliteit verhouding definiëren Oceania Cruises’ vijf-sterren cruiseschepen. Aan boord van een van de vier schepen in de vloot ervaart u ongeëvenaarde stijl en comfort. De sfeer is informeel, gezellig en elegant. Oceania Cruises is echt een rederij voor 'foodies', reizigers met een verfijnde smaak hebben Oceania Cruises al ontdekt.

Oceania Cruises is marktleider op het gebied van diversiteit aan bestemmingen en varen naar meer dan 180 havens in Europa, China en het Verre Oosten, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

Ideale vakantie voor...

  • Echte levensgenieters, die graag zoveel mogelijk willen zien en beleven.
  • Culinaire liefhebbers

Over de rederij

Oceania Cruises is in 2002 opgericht door cruise industrie iconen Joe Watters en Frank Del Rio. Zij namen enkele voormalige Renaissance schepen over om een nieuw concept in de cruise-industrie te lanceren; Upper Premium cruises met de focus op de keuken, comfort, service en vooral de bestemmingen. Inmiddels bestaat de vloot uit 2 middelgrote schepen met een capaciteit van 684 passagiers en de nieuwste Riviera en Marina herbergen maximaal 1250 passagiers.

Het hoofdkantoor van Oceania Cruises is gevestigd in Miami en valt onder de moedermaatschappij Prestige Cruise Holdings, die in 2007 is opgericht door Frank del Rio.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 6

Scheepsnamen: Regatta, Nautica, Insignia, Marina, Riviera, Sirena

Contact

Oceania Cruises
Christine van Leeuwen

Suite ABC | Beresford House
Town Quay | Southampton SO14 2AQ
Great Britain

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.oceaniacruises.co.uk