Princess Cruises

Princess Cruises is een echte pioneer in de cruisewereld. Al meer dan 40 jaar bevaren de schepen van Princess Cruises de wereld rond. Decor in de beroemde serie Love Boat, voorloper bij de introductie van hutten met balkon en telkens vernieuwend met innovatieve cruiseschepen.

Princess Cruises bevaart de hele wereld van Alaska tot Australië. De rederij is zeer internationaal georiënteerd en daardoor wordt een heel relaxte vakantiesfeer gecreëerd, die reizigers uit de hele wereld aantrekt.

De lounges, restaurants en dekfaciliteiten zijn zo geouitilleerd, dat het nooit massaal wordt. Gasten kunnen relaxen bij diverse zwembaden, er is een uitgebreid programma voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen, die zeer goed worden begeleid en een ruime keuze aan restaurants. Door de internationale ambiance en toegankelijkheid, voelt iedereen zich snel 'thuis'.

Ideale vakantie voor...

  • Internationaal georiënteerde reizigers, zowel volwassenen als kinderen
  • Globetrotters die gevarieerde routes over de gehele wereld willen ervaren.

Over de rederij

Princess Cruises is vermaard in de cruisewereld, toen haar eerste cruiseschip in 1965 voer naar Mexico. De Pacific Princess was in 1977 hoofdrolspeelster in de wereldwijd vertoonde serie 'The Love Boat. Deze serie heeft ertoe bijgedragen dat de wereld bekend raakte met het fenomeen 'cruisen'. In 1980 was Princess een van de eerste rederijen die het concept 'balkonhutten' introduceert. Vandaag de dag is de rederij nog steeds bekend om haar innovatieve schepen en buitengewoon goede service. Princess Cruises biedt jaarlijks aan ongeveer 1.7 miljoen internationale passagiers een onvergetelijke cruisevakantie naar alle delen van de wereld.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 18

Scheepsnamen: Caribbean Princess, Coral Princess, Crown Princess, Dawn Princess, Diamond Princess, Emerald Princess, Golden Princess, Grand Princess, Pacific Princess, Ocean Princess, Regal Princess, Royal Princess, Ruby Princess, Sapphire Princess, Sea Princess, Star Princess, Sun Princess.

Contact

 

Natalie Papoutsoglou
Manager Europe
International Sales & Marketing
Princess Cruises
T: +30 6936-131518
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.princess.com