Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises is de meest inclusieve en luxueuze cruisemaatschappij ter wereld, met een vloot van vier schepen die varen naar meer dan 375 bestemmingen wereldwijd. De nieuwste aanwinst, Seven Seas Explorer, werd in juli 2016 in de vaart genomen en staat ook wel bekend als het meest luxueuze schip ooit gebouwd.

Regent Seven Seas Cruises is toonaangevend in het cruise-topsegment met suites only accommodatie en alle luxe – van exquise gerechten tot kwaliteitswijnen en van excursies tot wifi – inbegrepen. Momenteel voert de rederij een programma uit waar $125 miljoen mee gemoeid is en die de gehele vloot upgrade naar het niveau van de Seven Seas Explorer. 

Ideale vakantie voor...

  • Mensen die van het leven genieten, die bijzondere plekken willen zien en ontdekken (ook excursies zijn inclusief) 
  • Iedereen die de prijs-/kwaliteit weet te waarderen en op vakantie onbezorgd wil genieten zonder zich aan het einde bedot te voelen.
  • Gasten die niet van massa houden, maar ook niet te kleinschalig willen genieten.
  • Culinair genieten van sublieme top restaurants zonder toeslag.

 

Over de rederij

De rederij is begonnen in 1995 onder de naam Radisson Seven Seas, in 2006 werd de naam gewijzigd naar Regent Seven Seas Cruises. De vloot bestaat uit 3 middelgrote schepen met een capaciteit van 700 passagiers op de Mariner en Voyager en de Navigator herbergt maximaal 500 passagiers. In 2016 gaat de Seven Seas Explorer in de vaart met een capaciteit van 738 gasten, zij zal het meest luxe en ruimtevolle schip worden op alle zeven zeeen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Miami en valt onder de moedermaatschappij Prestige Cruise Holdings, waartoe Regent Seven Seas Cruises sinds 2008 toebehoort.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 4

Scheepsnamen:
Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator, Seven Seas Explorer

Contact

Regent Seven Seas Cruises
Beresford House, Town Quay
Southampton,
SO 14 2AQ, UK
T: +31 651160302

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:www.rssc.com