Silversea Cruises

Sinds de oprichting in 1994, is Silversea Cruises een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruise vakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord. 

De verwennerij tot in detail begint onmiddellijk: luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, 24 uur per dag roomservice, prachtige design en kunst en gezellige restaurants met een onovertroffen keuken. De cruises worden all-inclusive aangeboden, dit betekent inclusief dranken, cocktails en fooien.

Silversea Cruises wordt geroemd om samenstelling van de reizen en zij brengt haar gasten dan ook naar de mooiste plekken in de hele wereld.

Ideale vakantie voor...

De internationale reiziger die zoekt naar:

  • All-inclusive aanbod
  • Gastvrijheid, uitstekende service, gasten worden verwend
  • Zeer gevarieerde vaarroutes en gevarieerde duur van de cruise

Over de rederij

Silversea Cruises is een luxe cruise maatschappij met zes all-suite cruiseschepen in haar vloot die wereldwijd varen gedurende het hele jaar. De rederij heeft kantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië en Singapore. Het hoofdkantoor is gevestigd in Monaco en eigendom van de familie Lefebvre. Zij richtten Silversea op in april 1994 met één cruiseschip. In aanvang was men niet overtuigd of deze niche maatschappij het zou redden tussen de grote rederijen, maar Silversea bewees het tegendeel.

Na de Silver Cloud, volgde in januari 1995 het 2e zusterschip de Silver Wind. In september 2000 werd Silver Shadow in de vaart genomen en het jaar daarop de Silver Whisper (in september 2001).   De laatste twee zijn groter dan de eerste twee, maar slechts met een capaciteit van ongeveer 100 personen extra. De Silver Spirit is in december 2009 toegevoegd aan de vloot.

Cruiseschepen

Aantal schepen: 9

Scheepsnamen: Silver Cloud (Expedition), Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silversea Explorer, Silver Muse, Silver Galapagos, Silver Discoverer

Contact

Salesteam in de Benelux:
Rony Broun, Cruiseselection
Dijkstraat 3
2960 BRECHT, BELGIË

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.silversea.com