10 chicste suites

 

Op een cruiseschip vind je een keur aan hutten en suites, waar je heerlijk overnacht tijdens je cruisevakantie. Van binnenhut (zonder raam) tot luxe suite, voor ieders budget is een comfortabel bed te kiezen. Voorzien van douche en toilet en praktische zaken zoals een TV, kluisje en fohn. En altijd spic en span. Dat is de kwaliteit van een cruisevakantie.

 • concierge-classVoor reizigers die ‘gepamperd’ willen worden; suites met concierge service. Boekt u deze suite, dan krijgt u voorrang bij de check-in en zorgt een concierge voor persoonlijke service.

 • Pure-stateroomDe bijzondere Pure® suites aan boord van Crystal Cruises zijn kraakhelder. Elke suite heeft een luchtverversingssysteem die 99,9% aan stof uit de lucht haalt. Elk oppervlakte wordt behandeld om stof te vermijden.
 • Seadream deck4De jachten van Seadream zijn kleinschalig. De hutten en suites zijn daarom praktisch ingericht om alle comfort te bieden. Er is geen ruimte voor balkons, maar dat is in dit geval ook niet nodig, want aan boord van de SeaDream Yachtclub vertoef je buiten op het dek.

 • EUROPA2 Veranda Suite 345Op MS Europa 2 van Hapag-LLoyd Cruises zijn uitsluitend suites, waaronder de Grand Ocean Suite met een oppervlakte van minimaal 42m2.
 • RoyalCaribbean CentralParkOp de nieuwste cruiseschepen van Royal Caribbean zijn wel heel speciale hutten. Ruime comfortabele hutten van alle gemakken voorzien met uitzicht op Central Park. Relaxed wakker worden en op het balkon genieten van een heerlijk ontbijtje met uitzicht op dit imposante stukje ‘groen’ aan boord, waarbij je je echt in een park waant.
 • club-spa-suiteDe nieuwste suites aan boord van Azamara Club Cruises met direct toegang tot Sanctum Spa. In de suite een regendouche en spa-bad met uitzicht op zee.

 • Oceania stateroomOver het gehele achterdek van de Marina en Riviera, de luxe cruiseschepen van Oceania Cruises ligt de enige Owner’s Suite. Bestaande uit een woonkamer met vleugel, hal, slaapkamer en stijlvolle badkamer. Chic ingericht met Ralph Lauren meubilair en stoffen. De andere mooie hutten met balkon en buitenhutten zullen u niet teleurstellen!
 • msc yachtclubDe MSC Yacht Club is een schip-in-schip concept, gelegen op de de voordekken van de de MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divinia en MSC Preziosa. Ontworpen als een oase van rust met een eigen conciërge en butlerservice en alleen toegankelijk voor gasten van de Yacht Club.
 • epic-ttt-studiosAlleen op vakantie? Denk dan aan een cruise. Je ontmoet gemakkelijk andere reisgenoten, dineert samen en kan aansluiten bij georganiseerde excursies. Ondere Fred. Olsen Cruise Line, P&O Cruises en Norwegian Cruise Linen hebben 1-persoons hutten. Niet persé de chicste suites, maar wel praktisch en betaalbaar.

  Norwegian Epic, studio
 • RSSC suitesOp de Seven Seas Explorer, Seven Seas Voyager en Seven Seas Mariner zijn uitsluitend suites met balkons beschikbaar. Van alle cruiserederijen zijn de suites van Regent Seven Seas Cruises de ruimste voorzien van alle gemakken, 24-uur roomservice, gevulde minibar en champagne bij aankomst.

Cruiserederijen

CLIA Nederland is de branchevereniging voor de cruise industrie en promoot cruises als een bereikbare en geweldige vakantie ervaring.
Lees meer over de cruiserederijen die lid zijn van CLIA Nederland.

CRUISEREDERIJEN  
Aida Cruises Fred. Olsen Cruise Lines
Azamara Club Cruises MSC Cruises
Carnival Cruise Line Norwegian Cruise Line
Celebrity Cruises Oceania Cruises
Crystal Cruises P&O Cruises
Costa Cruises Princess Cruises
Cunard Line Regent Seven Seas Cruises
Disney Cruise Line Royal Caribbean International
Hapag Lloyd Cruises Seabourn
Holland America Line SeaDream Yacht Club
  Silversea

Cruisespecialisten in Nederland

In Nederland zijn onderstaande cruisespecialisten lid van CLIA Nederland. Laat u adviseren en boek vertrouwd bij deze reisorganisaties, die herkenbaar zijn aan het CLIA logo. 

Captaincruise.nl                          Dreamlines.nl
CenOTravel.nl Kras.nl
Cruise.nl Reader Offers
Cruisereizen.nl TUI.nl
Cruisetravel.nl VCKCruises.nl
Cruisewinkel.nl Zeetours.nl
Dock C Cruisepartners                                               

CLIA Netherlands